.png)
.png)
La Carta
- Entrants -
Amanida amb verduretes en escabetx fet a casa, cuixetes de guatlla i vinagreta dolça
Raviolis casolans de llagostins i gamba de costa amb el seu suc
Carpaccio de poltre de la Vall de Camprodon, farigola, trompeta de la mort i pinyó torrat
Carxofa, cansalada del coll, ou a baixa temperatura i nyàmera
Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà i maduixa
Selecció de formatges d’elaboradors de proximitat (mínim sis referències diferents)
Amanida ai festa!; amb brots, llamàntol net i arreglat i cítrics
Caneló trufat de pollastre de pagès amb suc de rostit
Niu de múrgules a la crema, foie gras d’ànec i el seu ou
- Plats amb #xaidecasa -
Xai de casa, el seus lletons i botifarra de perol
Costella de xai de casa en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc
Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases
(plat recomanat per compartir entre dues persones)
- De la llotja al plat -
Vieires a la planxa, cansalada del coll feta a casa i céleri
Calamarset de costa, vellut de ceba dolça i la seva tinta
Trilogia de bacallà a l'all negre; brandada, llom i cocotxa
Arròs melós de de llagostí i pop
(mínim 2 racions 20 min. de cocció aproximadament. El preu és per ració)
- Altres carns d'aquí -
Plantxat de peu de porc, amb naps i remolatxa del nostre hort
Tàrtar de vedella de Girona a la nostra manera, tallat al moment amb un toc picant
Timbal de cua de bou farcit de foie i el seu suc
Lingot de galta de vedella, nous i ratafia
Filet de vedella de Girona amb salsa de tropeta de la mort (per respecte al producte, aquesta carn només l’oferim poc feta o al punt)
Llebre à la Royale a la nostra manera amb foie i tòfona negra
- Les nostres postres elaborades pel nostre equip -
Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració. A cada plat trobaran una proposta de maridatge seleccionada amb cura per a la nostra sommelier.
Pecat de ratafia
Malvasia de Sitges Dolça 2018, Penedès.
Trencadís de xocolates amb espècies del territori
Tokaj 5 puttonyos 2010. Hongria
Pastís de formatges artesans fet al moment amb Garnatxa Puig de les Guilles
Garnatxa Roja Puig de les Guilles 2014, Empordà.
Maduixot, nata, xocolata i pebre negre
Floralis Moscatell, Penedès.
Crema àcida de Bauma, cafè, licor d’ametlles i galeta de Camprodon
Garnatxa Ambre. Garnatxa Roja. Empordà
El nostre jardí (de cítrics de temporada) de les delícies
Castell Ruf, Pansa Blanca amb pell de taronja durant 3 mesos. Alella
Tastet de formatges de proximitat selecció del nostre equip
Oporto Quinta Do Castro LVB. 2017. Oporto
LOS SERVICIOS



⛰️ Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori els recordem que el nostre establiment no elabora plats especials per a infants, persones veganes o vegeterianes.
🏡 Treballem amb productes frescos i de temporada, per això la nostra oferta gastronòmica pot variar segons la disponibilitat del mercat i els ingredients de millor qualitat en cada moment.
🚦Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin en realitzar la reserva. 𝗣𝗲𝗿 𝗮 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗥𝗜𝗖𝗖𝗜𝗢𝗡𝗦 𝗦𝗘𝗩𝗘𝗥𝗘𝗦 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲𝘂 𝗮𝗺𝗯 𝗲𝗹 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗯𝗮𝗻𝘀 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿 𝗷𝗮 𝗾𝘂𝗲 𝗻𝗼 𝗽𝗼𝗱𝗲𝗺 𝗮𝘁𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲 𝘁𝗼𝘁𝘀 𝗲𝗹𝘀 𝗰𝗮𝘀𝗼𝘀.