top of page
Xai de Casa a Sant Antoni de Camprodon

La Carta

- Entrants -

 

Amanida amb verduretes en escabetx fet a casa, cuixetes de guatlla i vinagreta dolça  

 

Raviolis casolans de llagostins i gamba de costa amb el seu suc  

 

Carpaccio de poltre de la Vall de Camprodon, farigola, trompeta de la mort i pinyó torrat  

Carxofa, cansalada del coll, ou a baixa temperatura i nyàmera  

 

Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà i maduixa

Selecció de formatges d’elaboradors de proximitat (mínim sis referències diferents) 

 

Amanida ai festa!; amb brots, llamàntol net i arreglat i cítrics

Caneló trufat de pollastre de pagès amb suc de rostit

Niu de múrgules a la crema, foie gras d’ànec i el seu ou

 

- Plats amb #xaidecasa -

 

Xai de casa, el seus lletons i botifarra de perol

 

Costella de xai de casa en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc

 

Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 

(plat recomanat per compartir entre dues persones)

- De la llotja al plat -

 

Vieires a la planxa, cansalada del coll feta a casa i céleri 

 

Calamarset de costa, vellut de ceba dolça i la seva tinta

 

Trilogia de bacallà a l'all negre; brandada, llom i cocotxa 

 

Arròs melós de de llagostí i pop

(mínim 2 racions 20 min. de cocció aproximadament. El preu és per ració)

 

 

- Altres carns d'aquí -

 

Plantxat de peu de porc, amb naps i remolatxa del nostre hort

Tàrtar de vedella de Girona a la nostra manera, tallat al moment amb un toc picant  

 

Timbal de cua de bou farcit de foie i el seu suc

 

Lingot de galta de vedella, nous i ratafia 

 

Filet de vedella de Girona amb salsa de tropeta de la mort (per respecte al producte, aquesta carn només l’oferim poc feta o al punt)

 

Llebre à la Royale a la nostra manera amb foie i tòfona negra

- Les nostres postres elaborades pel nostre equip -

Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració. A cada plat trobaran una proposta de maridatge seleccionada amb cura per a la nostra sommelier.

 

Pecat de ratafia

        Malvasia de Sitges Dolça 2018, Penedès. 

​​

 

Trencadís de xocolates amb espècies del territori 

       Tokaj 5 puttonyos 2010. Hongria 

 

Pastís de formatges artesans fet al moment amb Garnatxa Puig de les Guilles 

       Garnatxa Roja Puig de les Guilles 2014, Empordà. 

​​

 

Maduixot, nata, xocolata i pebre negre 

       Floralis Moscatell, Penedès.

 

Crema àcida de Bauma, cafè, licor d’ametlles i galeta de Camprodon 

       Garnatxa Ambre. Garnatxa Roja. Empordà 

​​

 

El nostre jardí (de cítrics de temporada) de les delícies 

       Castell Ruf, Pansa Blanca amb pell de taronja durant 3 mesos. Alella 

Tastet de formatges de proximitat selecció del nostre equip 

      Oporto Quinta Do Castro LVB. 2017. Oporto 

LOS SERVICIOS

En Jordi fent pasta de full
Servei a taula
postres 100% elaboració pròpia

⛰️ Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori els recordem que el nostre establiment no elabora plats especials per a infants, persones veganes o vegeterianes. ⁣

 

🏡 Treballem amb productes frescos i de temporada, per això la nostra oferta gastronòmica pot variar segons la disponibilitat del mercat i els ingredients de millor qualitat en cada moment.

🚦Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin en realitzar la reserva. 𝗣𝗲𝗿 𝗮 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗥𝗜𝗖𝗖𝗜𝗢𝗡𝗦 𝗦𝗘𝗩𝗘𝗥𝗘𝗦 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲𝘂 𝗮𝗺𝗯 𝗲𝗹 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗯𝗮𝗻𝘀 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿 𝗷𝗮 𝗾𝘂𝗲 𝗻𝗼 𝗽𝗼𝗱𝗲𝗺 𝗮𝘁𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲 𝘁𝗼𝘁𝘀 𝗲𝗹𝘀 𝗰𝗮𝘀𝗼𝘀.⁣⁣

el logo
bottom of page