top of page
gastronomia en simbiosi
LA CUINA DE CAL MARQUÈS
🛎️ Proposem una cuina 100% elaborada pel nostre equip.
🏡 Fem cuina catalana, del territori i moderna.
👵 Combinem la manera de fer de les nostres àvies amb tècniques actualitzades i més modernes.
🔝 Sempre amb producte de temporada, de proximitat i de molta qualitat.
📆 Podeu venir a degustar la nostra carta i el nostre menú degustació actualitzats cada temporada segons els productes que cada època ens ofereix.
Menú simbiosi 🌞
Menú degustació amb harmonia de vins .pensat en simbiosi entre l'equip de sala i de cuina per gaudir d'una experiència única.
Aquest menú el modifiquem segons producte de temporada i disponibilitat així com tota la nostra oferta gastronòmica. El menú és servit a taula completa, és a dir, tota la taula ha de fer aquest mateix menú. En cas d'escollir l'harmonia de vins també es servirà a tota la taula.
HORARI: Per dinar fins les 14.30 hores i per sopar fins les 21 hores per a poder garantir que els comensals facin l'àpat tranquil i tinguin temps en el nostre horari d'obertura i tancament (obert fins les 17 hores al migdia i fins les 23 hores a la nit).
Menú petit àpat ➡️ dies feiners només migdia 🌞
Preu: 24.90 euros per comensal
*Disponible de dilluns a divendres excepte ponts, vacances de Nadal, Setmana Santa i Agost
LABORABLES NOMÉS SERVEI DE DINARS
NO S'ACCEPTEN RESERVES
SERVIT A TAULA COMPLETA
HORARI: Per dinar fins les 14.30 hores per a poder garantir que els comensals facin l'àpat tranquil i tinguin temps en el nostre horari d'obertura i tancament (obert fins les 17 hores al migdia)
Si volen consultar els plats de cada dia podran trobar-los a l'entrada del restaurant.
El preu dels menús és per PERSONA, és a dir, NO PARTIM EL MENÚ.
*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva.
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans.
bottom of page