gastronomia en simbiosi
Cal Marquès Restaurant, un projecte de vida
L'any 2014 vam iniciar aquest projecte com un dels somnis que volíem compartir plegats i amb el temps (i molt esforç) hem aconseguit tirar-lo endavant. Fem la cuina que ens agrada, la cuina que recordem de casa, del territori i del nostre entorn. Utilitzem productes de proximitat i qualitat, principalment de petites cases i marques, i utilitzem des de tècniques ancestrals fins a les més contemporànies. Servim vins que segueixen la nostra filosofia perquè creiem que un dels nostres pilars també és la simbiosi amb la sala.
Volem que estigueu còmodes i que gaudiu de l'experiència.
Gràcies al nostre equip cada dia servim el millor de nosaltres i gràcies a vosaltres, que ho veniu a degustar, la nostra feina i aquest somni tenen sentit.
Benvinguts i benvingudes!
ENTRANTS
Amanida de tardor amb magrana, castanya, codony, raïm, blat de moro i vinagreta dolça 13.90 euros
Raviolis casolans de gamba de costa amb el seu suc 17.90 euros
Carpaccio de ceps d’alta muntanya, remolatxa, fonoll i pinyó 17.90 euros
Rovellons, cansalada del coll, ou a baixa temperatura i trumfa de Molló 21.90 euros ⚠️ EDICIÓ LIMITADA
Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà i figa 21.90 euros
Carbassa, espinacs, bolets i formatge Roura Soler 13.90 euros
Selecció de formatges elaborada pel nostre equip, afinats i de proximitat (mínim sis referències diferents) 21.90 euros
Amanida ai festa!; amb brots, llamàntol net i arreglat i cítrics 30.50 euros
Carpaccio de poltre de la Vall de Camprodon amb formatge d'ovella ripollesa i romaní 14.90 euros
AMB XAI DE CASA
Caneló de xai de casa, ratafia, nous i regalèssia 17.90 euros
Costella de xai de casa en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc 20.90 euros
Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 39.90 euros
(plat recomanat per compartir entre dues persones)
DE LA LLOTJA AL PLAT
Vieires a la planxa, céleri i cansalada del coll 24.90 euros
Trilogia de bacallà; brandada, llom i cocotxa 22.90 euros
Pop, sésam torrat, trumfa de Molló, gamba de costa i el seu suc 24.90 euros
ALTRES CARNS D'AQUÍ
Tàrtar de vedella de Girona a la nostra manera, tallat al moment amb un toc picant 25.90 euros
Peu de porc, all i oli, céleri, pinyó torrat i nap 19.90 euros
Timbal de cua de bou, bolets de temporada i el seu suc 26.90 euros
Lingot de galta de vedella, nous i ratafia 18.90 euros
Filet de vedella de Girona amb salsa casolana de ceps 25.90 euros
Arròs de bolets de temporada i carpaccio de magret d’anec 22.90 euros
(mínim 2 racions 20 min. de cocció aproximadament. El preu és per ració)
POSTRES 100% fetes a casa
Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració.
Si us plau, si ho necessiten, poden demanar més informació al nostre personal de sala.
Pecat de ratafia 7.50 euros
Coulant de crema catalana fet al moment 8.50 euros
La nostra tarta tatin de figues amb vainilla 7.90 euros
Mascarpone, cafè, licor d’ametlles i galeta de Camprodon 7.50 euros
Cremós de tres xocolates i taronja amarga 7.50 euros
Sablé amb fruits vermells i la seva ganache 7.90 euros
Tastet de formatges de proximitat selecció del nostre equip 10.30 euros