top of page

Cal Marquès Restaurant, un projecte de vida

L'any 2014 vam iniciar aquest projecte com un dels somnis que volíem compartir plegats i amb el temps (i molt esforç) hem aconseguit tirar-lo endavant. Fem la cuina que ens agrada, la cuina que recordem de casa, del territori i del nostre entorn. Utilitzem productes de proximitat i qualitat, principalment de petites cases i marques, i utilitzem des de tècniques ancestrals fins a les més contemporànies. Servim vins que segueixen la nostra filosofia perquè creiem que un dels nostres pilars també és la simbiosi amb la sala.

Volem que estigueu còmodes i que gaudiu de l'experiència.

 

Gràcies al nostre equip cada dia servim el millor de nosaltres i gràcies a vosaltres, que ho veniu a degustar, la nostra feina i aquest somni tenen sentit.

Benvinguts i benvingudes!

ENTRANTS

Amanida de tardor amb magrana, castanya, codony, raïm, blat de moro i vinagreta dolça 13.90 euros

 

Raviolis casolans de gamba de costa amb el seu suc 17.90 euros

 

Carpaccio de ceps d’alta muntanya, remolatxa, fonoll i pinyó 17.90 euros

 

Rovellons, cansalada del coll, ou a baixa temperatura i trumfa de Molló 21.90 euros ⚠️ EDICIÓ LIMITADA

 

Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà i figa 21.90 euros

 

Carbassa, espinacs, bolets i formatge Roura Soler 13.90 euros

 

Selecció de formatges elaborada pel nostre equip, afinats i de proximitat (mínim sis referències diferents) 21.90 euros

 

Amanida ai festa!; amb brots, llamàntol net i arreglat i cítrics 30.50 euros

 

Carpaccio de poltre de la Vall de Camprodon amb formatge d'ovella ripollesa i romaní 14.90 euros

AMB XAI DE CASA

Caneló de xai de casa, ratafia, nous i regalèssia 17.90 euros

 

Costella de xai de casa en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc 20.90 euros

 

Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 39.90 euros

(plat recomanat per compartir entre dues persones)

DE LA LLOTJA AL PLAT

Vieires a la planxa, céleri i cansalada del coll  24.90 euros

Trilogia de bacallà; brandada, llom i cocotxa 22.90 euros

 

Pop, sésam torrat, trumfa de Molló, gamba de costa i el seu suc 24.90 euros

ALTRES CARNS D'AQUÍ

Tàrtar de vedella de Girona a la nostra manera, tallat al moment amb un toc picant 25.90 euros

 

Peu de porc, all i oli, céleri, pinyó torrat i nap 19.90 euros

 

Timbal de cua de bou, bolets de temporada i el seu suc 26.90 euros

 

Lingot de galta de vedella, nous i ratafia 18.90 euros

 

Filet de vedella de Girona amb salsa casolana de ceps 25.90 euros

 

Arròs de bolets de temporada i carpaccio de magret d’anec 22.90 euros

(mínim 2 racions 20 min. de cocció aproximadament. El preu és per ració)

POSTRES 100% fetes a casa

Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració.

 

Si us plau, si ho necessiten, poden demanar més informació al nostre personal de sala.

Pecat de ratafia 7.50 euros

 

Coulant de crema catalana fet al moment 8.50 euros

 

La nostra tarta tatin de figues amb vainilla 7.90 euros

 

Mascarpone, cafè, licor d’ametlles i galeta de Camprodon 7.50 euros

 

Cremós de tres xocolates i taronja amarga 7.50 euros

 

Sablé amb fruits vermells i la seva ganache 7.90 euros

 

Tastet de formatges de proximitat selecció del nostre equip 10.30 euros

*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva. 
 
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans. 

bottom of page